Despre noi

– DENTAMAR EXCLUSIVE –

By Dr. Pralea

Coordonată de Doctorul Iulian Pralea, Clinica Dentamar Exclusive este o clinică modernă cu aparatură de ultimă generație, protocoale de igienă la cele mai înalte standarde și personal amabil cu experiență.

Aici veți găsi medici care acoperă toate domeniile stomatologiei, aceștia sunt susținuți în permanență de o echipă de asistenți profesioniști cu multă experiență în domeniu.

De asemenea, Clinica noastră dispune de laborator dentar propriu unde activează tehnicieni cu peste 25 ani de experiență în domeniu. Colaborarea medic-tehnician este foarte strânsă, astfel timpii de așteptare ai  pacientului pentru realizarea lucrării dentare sunt reduși la maxim.

Există un control strict al calității și esteticii dentare. Aici sunt realizate lucrările dentare , în sistem computerizat CAD-CAM, astfel că rezultatul final este unul perfect.

Tot în cadrul Clinicii Dentamar Exclusive funcționează Centrul de Radiologie și Tomografie Dentară DIGITALĂ, unde se fac toate investigatile imagistice necesare tratamentelor sau intervențiilor dentare.  Aparatura este de ultimă generație, pe format digital (fără film – ceea ce implică o iradiere de 4 -5 ori mai mică) oferind imagini perfecte cu un nivel foarte scăzut de radiație ceea ce permite efectuarea mai multor investigații imagistice.

În cadrul clinicii, menținem standardul professional prin participarea personalului medical la numeroase cursuri de specializare în cele mai noi tehnologii și tratamente.

R

Cea mai mare clinică de stomatologie din Mangalia.

R

Echipă de medici specialiști, pregătiți pentru toate tipurile de intervenții dentare.

R

Realizarea lucrărilor dentare în laboratorul propriu în sistem computerizat CAD-CAM garantează calitatea și estetica.

2500+

Pacienți mulțumiți

15+

Servicii dentare

4000+

Implanturi dentare

99%

Rată succes

– DENTAMAR EXCLUSIVE –

Excelența este specialitatea noastră

Suntem onorați să oferim serviciile noastre cu cel mai înalt nivel de profesionalism și într-un mediu foarte curat.

Scopul nostru este să colaborăm cu pacienții noștri pentru a-i ajuta să obțină și să mențină o sănătate orală excelentă.

Medicii DENTAMAR Exclusive

Echipa noastră  este formată din medici  cu experiență în domeniu.  În permanență menținem standardul prin participarea la numeroase cursuri  de specializare în cele mai noi tehnologii și tratamente.

Dr. Pralea Iulian

Medic stomatolog

Coordonator clinică

Dr. Mandachi Erghiul

Medic stomatolog

Dr. Abibula Ersin

Medic stomatolog

Dr. Drăghiceanu Alexandra

Medic stomatolog

Dr. Băcioiu Sorina

Medic stomatolog