Odontoterapie

Despre Odontoterapie

Cariile dentare încep să apară atunci când bacteriile mănâncă smalțul și de multe ori vă puteți da seama că acest lucru se întâmplă atunci când apare durerea la contactul cu lichide reci sau calde ori cand mușcați. Acest lucru se datorează faptului că smalțul este slăbit și există mai puțină protecție între nervii de bază și lumea exterioară. Când caria devine avansată, poate afecta structurile profunde ale dintelui, inclusiv vasele de sânge și nervii, provocând durere pacientului chiar și atunci când nu puneți presiune asupra acestuia.

Când este detectată devreme, caria dentară poate fi corectată cu ușurință printr-o obturație compozită simplă sau o tehnică de restaurare similară.

Atunci când caria devine o infecție care se extinde dincolo de straturile exterioare ale smalțului și invadează pulpa și rădăcina, tratamentul și obturația de canal sunt de obicei necesare.

Tratamentul de canal

La Clinica DENTAMAR Exclusive by Dr. Pralea Iulian, folosim cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a ne asigura că procedurile sunt cât se poate de neinvazive și lipsite de durere.

Tratamentul de canal este conceput pentru a elimina bacteriile care au infectat sistemul de canal intern al unui dinte și pentru a preveni reinfectarea în viitor. Acest tratament ajută la salvarea dinților tăi naturali și la restabilirea funcțiilor sale.

În plus, tratamentul de canal poate ameliora complet durerea asociată cu un nerv deteriorat sau infectat.

Întreabă-ne despre Odontoterapie

GDPR

5 + 5 =